GRATIS VERZENDING - - VEILIG BETALEN - - 14 DAGEN RETOURRECHT - - EERLIJK ADVIES - - FABRIEKSGARANTIE

Retourneren en herroeping

Retourneren stappenplan

  1. Inloggen in eWheely.nl webwinkel - U komt terecht op een 'recente orders' pagina
  2. Klik 'Bekijken' van de order die u wilt retourneren - U krijgt een overzicht te zien
  3. Klik 'Artikelen retourneren' - U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u retourzending kunt instellen middels een drop-downmenu. Producten die u wilt houden laat u op 0 staan.
  4. Vervolgens aangeven waarom u wilt retourneren
  5. Klik 'Verstuur' 
  6. U stuurt het pakket (inclusief retourformulier HIER te downloaden) op naar:

eWheely
Fittersweg 1
3257 LD Ooltgensplaat

Herroeping

Zie algemene voorwaarden o.a. artikel 6, 7 en 8

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij u ons retour formulier, wat bijgesloten is bij uw aankoop, volledig in te vullen en bij te sluiten bij uw retourzending. U kunt HIER het formulier voor herroeping elektronisch downloaden en printen via onze website. Zie ook de instructies op het retour-formulier.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 
U mag ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping. U vind ons retour formulier, wat tevens herroepingsformulier is, op de achterzijde van de adres drager of op onze website.